Varaa online

Salzburg - Flachau

Varauspyyntö
Fakta Salzburg - Flachau
Asukkaita 2700
Kyläkorkeus 925 m
Korkein hiihtoalue 2188 m
Suurin korkeusero 1050 m
Rinnekilometrejä 350 km
Mustia rinteitä 39 %
Punaisia rinteitä 199 %
Sinisiä rinteitä 113 %
Pisin rinne 4,5 km
Lumetus %
Hiihtohissejä 89 kpl
Murtomaahiihto 220 km

Varauspyyntö

Täytettyänne tarjouspyyntölomakkeen virkailijamme tarkistaa toivomanne matkan paikkatilanteen ja palaa Teille mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli pyytämänne paikat ovat jo täynnä, virkailijamme tekee Teille tarjouksen vastaavasta matkapaketista.

Salzburg - Flachau


Vain suorat lennot
Matkustuspäivissä on joustoa
(ilmoita tarkemmin viestikentässä)

Lähtöpäivä

Yhteystiedot

 

Matkustajat

Etu- ja sukunimi Syntymäaika

Viesti

Tilaa Skiholidays uutiskirje

*Mikäli valitset huonetyypiksi "Muu", ole hyvä ja kirjoita toivomuksesi viestiin.
*Mikäli täydennät olemassa olevaa varaustasi, muista ilmoitaa varauksen numeron viestiin.

Suojauskoodi:
Ole hyvä ja syötä yllä oleva suojauskoodi kenttään. Mikäli koodi kirjoitetaan väärin, lomakkeen täyttö alkaa alusta.


Kiehtovan Salzburgin kulttuuritarjonta on laaja, ja sen pikkukujilta löytää jos mitä jännittävää. Ihaile barokkiaikaista arkkitehtuuria ja rentoudu toriaukiolla kahvikupillisen äärellä. Salzburgista matkaa nopeasti sen eteläpuolella kohoaville Alpeille. Kulttuurilomaan onkin siis helppo yhdistää vauhtia ja jännitystä – vuokraa sukset ja laske alas maailmankuuluja rinteitä Hermann Maierin jalanjäljissä!

Vain tunnin ajomatkan päässä Salzburgista sijaitsee charmikas Flachaun laskettelukylä, joka tunnetaan sen lumivarmuudesta ja kuvankauniista metsärinteistä. Ilmaiset meno-paluubussikuljetukset lähtevät Salzburgista 15 minuutin välein. Flachau on osa Ski Amadén rinnejärjestelmää, johon kuuluu yli 270 hiihtohissiä ja noin 850km rinteitä. Flachaun monipuolisten hiihtoalueiden ansiosta kohde soveltuu niin huippulaskijoille kuin perheillekin. 


RinnekarttaLataa rinnekartta (PDF)

Sää kohteessa

Suositushotellit

Astoria***

Pieni, perheomisteinen hotelli rauhallisella alueella lyhyen kävelymatkan päässä Salzburgin historiallisesta keskustasta, Festival Hallista ja Mozartin syntymäpaikasta.

Der Salzburger Hof****

Tyylikäs ja persoonallinen, perheomisteinen hotelli Salzburgin keskustassa päärautatieaseman vieressä.

Goldener Hirsch Salzburg *****

Täyden palvelun luksushotelli Salzburgin keskusta-alueella kuuluisalla Getreidegasse-kadulla. Salzburgin katedraalille matkaa hotellilta on noin 600 metriä.

Hofwirt Hotel*****

Moderni hotelli keskeisellä paikalla Salzburgin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä muun muassa suositusta Mirabellgartenista sekä kongressitalosta.

Hotel am Mirabellplatz****

Viihtyisä neljän tähden hotelli. Sijaitsee Salzburgin sydämessä kävelyetäisyydellä suosituista turistikohteista.

NH Salzburg City****

Tasokas ja moderni hotelli Salzburgin historiallisessa keskustassa kävelyetäisyydellä Mirabellin puutarhasta ja Getreidegasses`n ostoskadusta.

Laskettelu

Flachau on osa Ski Amadén rinnejärjestelmää, johon kuuluu yli 270 hiihtohissiä ja noin 850km rinteitä. Rinteillä on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja aurinkoterasseja. Rinteiden välillä kuljetaan Alppien moderneimmilla hisseillä sekä erilaisilla hiihtobusseilla. Flachaun lumivarmoilla rinteillä lasketaan joka vuosi alppihiihdon maailmancupin osakilpailuja. Alueella aistiikin alppihiihdon rataperinteet, mutta hiihtäminen ei suinkaan ole pelkkää porttien kiertämistä, vaan monipuolista laskemista erilaisissa maastoissa. Se juuri tekee Flachausta mukavan ja paikoittain jopa haasteellisen ski-kohteen kaiken tasoisille laskijoille.

Hiihtolegenda Hermann Meierin lisäksi Flachau on kuuluisa kuvankauniista metsäreiteistä. Valtaosa laskijoista viihtyy rinteissä ja metsiin eksyy vain harva laskija mahdollistaen puuterilumesta nauttiville täydelliset offroad-laskut. Metsässä laskeminen on Flachaun ja Wagrainin alueella upea kokemus ja hyvin turvallista.

Flachaun rinnetarjonta on jo sinällään hyvä, mutta ihanteellista on yhdistää vielä Wagrainin ja Zauchensen alueet. Varsinkin Wagrainiin laskeminen kannattaa, sillä tästä ihastuttavasta kylästä pystyt jatkamaan aina Alpendorfiin asti.

Skipassi

Varustevuokra

Ski-bussi

Snowpark

Kuljetukset

Ski-bussilla
Salzburgin ja Flachaun välillä kulkee päivittäin ilmainen Ski-bussiyhteys. Bussi lähtee aamulla Salburgista ja palaa illalla takaisin.

Flachaun alueella kulkee myös ski-bussit 15 minuutin välein klo 8.15 - 18:00 välisenä aikana. Katso lisätiedot tästä

 

Autolla
Salzburg keskusta - Flachau, noin 70 km. Ajoaika noin 1 tunti.
Vuokraa kauttamme auto! Tutustu autonvuokraushintoihimme.

Afterski

Flachaun kylä on pieni ja ravintolatarjontaa on rajallisesti. Perinteinen after ski -tunnelma ja kuuluisa "metri olutta -tuoppi" löytyy Hofstadlinista. Suositussa Musistadlissa on tarjolla herkullista ruokaa ja live-musiikkia. Näiden lisäksi Flachausta löytyy pieniä pubeja, baareja, ravintoloita ja myös disco.

Varaa tästä

Salzburg - Flachau hinnasto

SLAZBURG & FLACHAU 2014-2015
Lähtöajanjaksot, 3 yötä 1.11.-18.12. 19.12.-3.1. 3.1.-28.2. 1.3.-31.3. 1.4.-18.4.
Der Salzburger Hof *** 2h-huone aamiainen 415 705 525 315 410
Austrotel Salzburg **** 2h-huone aamiainen 455 760 525 355 570
Goldener Hirsch Salzburg ***** 2h-huone aamiainen 655  -  810 595  - 
Hofwirt Hotel *** 2h-huone aamiainen 390 680  -   -  480
NH Salzburg City **** 2h-huone ei ruokailuja 455 705 560 360 465

Hinnat eur /hlö sisältäen meno-paluureittilennot Helsinki-Salzburg, verot ja matkustajamaksut, 3 yön majoitus Salzburgissa valitussa huonetyypissä, ruokailut hinnaston mukaisesti. Ilmaiset meno-paluubussikuljetukset Flachaun ja Salzburgin välillä 15 min välein klo 8.15-18 välisenä aikana. Kysy myös lisäöitä!

Matkat on hinnoiteltu edullisimman lentovarausluokan mukaan. Jos kyseinen varausluokka on täynnä, matkan hintaan tulee lisämaksu. Paikkoja rajoitetusti.

Kun varaat viikon matkaa onlinessa, niin lähtö- ja paluupäivä tulee olla lauantai.